Το πιο εύκολο cheesecake που έφτιαξες ποτέ
Ένα επιδόρπιο που το αγαπάμε! Δροσερό και νόστιμο!
Υλικά
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
2 πακέτα κρέμα ζαχαροπλαστικής
1 πακέτο μαργαρίνη
2 πακέτα κρέμα ζαχαροπλαστικής
1 πακέτο μπισκότα digestive
1 ½ λίτρο φρέσκο γάλα
2 πακέτα τυρί κρέμα
1 βαζάκι μαρμελάδα της αρεσκείας μας
Παρασκευή:
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και ρίχνουμε τη μαργαρίνη λιωμένη πάνω, ώστε να δημιουργηθεί μια ζύμη.
Την απλώνουμε στη βάση ενός πυρέξ, και βάζουμε στο ψυγείο έως ότου παγώσει.
Φτιάχνουμε τη κρέμα ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία και πριν πήξει προσθέτουμε το τυρί κρέμα.
Αφού η βάση από μπισκότο είναι παγωμένη και σταθερή βάζουμε τη κρέμα και απλώνουμε ομοιόμορφα.
Τέλος ρίχνουμε τη μαρμελάδα ομοιόμορφα και βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.
Tip1: Μπορούμε να παγώσουμε τη βάση από μπισκότο και στη κατάψυξη για εξοικονόμηση χρόνου.
Tip2: Η πιο safe επιλογή σε μαρμελάδα είναι η φράουλα, έχει το τέλειο χρώμα και την μεγαλύτερη δημοτικότητα.
-0 Comment-