Ριζότο με ψαρονέφρι αλα κρεμ
Υλικά:
- 500 γρ ψαρονέφρι
- 250 γρ ρυζι μπονέτ
- ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 1 πιπεριά
- 1 κουτί μανητάρια
- 1 ποτηράκι κρασι
- 1 κρεμα γάλακτος
- 1 σκελίδι σκόρδο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα τσικάλι ρίχνουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι την πιπεριά και τα μανιτάρια. Έπειτα ρίχνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά (αλάτι, πιπέρι) νερό και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να γίνει το ρύζι και να πιει το νερό.
Σε ένα τηγανάκι βάζουμε λίγο λάδι τσιγαρίζουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και προσθέτουμε τα κομμάτια από το ψαρονέφρι. Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε τα μπαχαρικά. Τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος μόλις δέσει η σάλτσα το σβήνουμε.
Διαβάστε επίσης:
Page 1 / 2
-0 Comment-